Egendomar till försäljning

Mitt i Sörmland nära Båven - 10 rum 2 kök - 320 m² + 100 m². I levande jordbruksbygd, bland kullar och ängar, grönskande skogar och blånande sjöar, strax intill Forsaån, som mynnar i den vackra sörmländska sjön Båven. En mil syd Flen.
Strax utanför Nyköping - likt ett sagans slott ligger herrgården inbäddat i vackraste grönskan omgiven av kulturlandskap och ändå med närhet till all tänkbar service i närbelägna centralorten Nyköping med flygplats och tåg för transport till omvärlden.
Cirka 1,5 timmes bilfärd från Stockholm mellan Uppsala och Sala kan vi erbjuda en skogsfastighet i två näraliggande skiften med ett skoginnehåll om totalt drygt 17 000 m3 och en god bonitet. 147 ha skog samt 59 ha åker.
BO GRATIS I "MÖJLIGHETERNAS" HUS. Ett stilfullt och behagligt boende med goda hyresintäkter. Eller ett blivande hantverkscentrum med B&B och sommarcafé i trädgården, produktion och försäljning av allehanda konsthantverk eller annat? Köparen avgör.
I det vackra Anjou, i naturskön landskapsmiljö ligger slottet som byggdes på XVII & XIX talen och är belägget 25 km norr om den historiska staden Angers.
Välkommen om Ni går i sälj- eller köpartankar.