MAGNIFIKT SLOTT I LOIRE DALEN ANJOU

Slott i Loire dalen Anjou

I det vackra Anjou, i naturskön landskapsmiljö ligger detta slott som byggdes på XVII & XIX talen och är belägget 25 km norr om den historiska staden Angers.

15 ha mark (park och skog).

Med en yta på ca 1400 m² omfattar slottet:

Bottenvåningen: ett stort galleri ( 40 meter lång ), en vacker huvudtrappa, 2 tjänstetrappor, ett stort kök, ett allrum, ett vardagsrum, en stor matsal, ett biblioteksrum, ett vardagsrum, två toaletter, en tvättstuga och en källare.

1: a våningen: 11 sovrum, 3 sviter, 11 badrum, ett kontor, ett vardagsrum och en lång korridor.

2: a våningen: en totalt restaurerad vind.

De gamla dekorativa element finns bevarade, vackra ekgolv, terrakotta golv, eldstäder i marmor, paneler, lister, medaljonger, etc.

Andra vackra byggnader: som består av 3 oberoende hus med en lägenhet,stall, en sadelkammarel, ett före detta bageri med ursprunglig ugn, ett vinkällare och en källare samt garage.

En bakgård, en kennel och en före detta svinstia bildar en vacker uppsättning av byggnader.

Fastigheten består av en vacker park med fruktträd, växter och blommor, en stor damm, ängar, skog med många gamla träd och en vacker fransk trädgård med cirka 15 hektar

Pris 3 800 000 :- euros

Allmänt

I det vackra Anjou, i naturskön landskapsmiljö ligger slottet som byggdes på XVII & XIX talen och är belägget 25 km norr om den historiska staden Angers.
Upplåtelseform: Friköpt

Ansvarig mäklare

Iwers Mäklarbyrå
0125-611 00

Kontaktperson

Richard Malandain
070-222 99 06

Beställning av prospekt

Tipsa en vän

Intresseanmälan

Skriv ut